SZOLGÁLTATÁSOK


  • Objektum és terület őrzés-védelme
  • Belső biztonsági szolgálat, rendészeti tevékenység
  • Gépkocsizó járőrellenőrzés
  • Távfelügyeleti rendszert támogató reagáló járőrözés
  • Recepciós, portaszolgálat
  • Üzlettér őrzés
  • Szállodai biztonsági szolgálat
  • Telephelyek, területek kutyás őrzése
  • Személyvédelem
  • Rendezvénybiztosítás

A Megbízó által megjelölt terület hatékony őrzés-védelmét szakmailag felkészült, a jogszabályi előírásoknak megfelelő jogosultságokkal rendelkező, cégünkkel alkalmazotti-alvállalkozói jogviszonyban álló munkatársakkal látjuk el.

A biztonsági őrök egységes, a szolgálati terület jellegéhez igazodó, a Megbízóval egyeztetett megjelenésű, céges kitűzővel ellátott formaruhában látják el a szolgálatot.

Az őrök a szolgálati területekhez igazodó, a szolgálati feladatok ellátását támogató eszközökkel, felszereltséggel vannak ellátva.

Minden egyes felállítási helyre a Megbízóval egyeztetett őrutasítás kerül kidolgozásra a biztonsági szolgálatok tevékenységét meghatározó jogszabályok figyelembe vételével. A szolgálat ellátás során bekövetkezett rendkívüli eseményekről megfelelő dokumentáció készül, mely alapján a Megbízó soron kívüli értesítése minden esetben megtörténik.

Cégünk garantálja, hogy a szolgálatot teljesítő munkatársaink a Megbízó irányába kooperatív kapcsolatot építenek ki, az ügyfelekkel kulturált, udvarias, segítő fellépést tanúsítanak. Az őrzött objektum vonatkozásában a jó gazda gondosságával járnak el, ennek megfelelően rendszeresen ellenőrzik az irodák, közös helyiségek, folyosók rendjét, a biztonsági feltételek meglétét, az energiatakarékossági szempontok betartását.

A szolgálatok minőségi munkájáért, a Megbízóval való folyamatos kapcsolattartásért cégünk szolgálatvezetője felel, aki rendszeres helyszíni ellenőrzésével biztosítja a Megbízó igényeinek maradéktalan kielégítését. A biztonsági szolgáltatást szervező, irányító, felügyelő szakmai szolgálatvezető több évtizedes rendőri múlttal rendelkezik.

Ezen kívül szintén több évtizedes rendőri vezetői múlttal rendelkező biztonsági szakértő is segíti munkánkat.
Cégünk az Allianz Hungária Biztosító Rt.-nél rendelkezik szakmai felelősségbiztosítással (kötvényszám: 224559392, kártérítés határ: 10.000eFt/év, 10.000eFt/kár) .

Az őrzött objektumok biztonsági helyzetének folyamatos jó szinten tartása érdekében cégünk vállalja, hogy a jogsértő cselekmények megelőzése, megszüntetése, az üzleti titkok megóvása érdekében szakmailag megalapozott javaslatot tesz biztonságtechnikai eszközök telepítésére.A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg.   Minden jog fenntartva © 2006 Zornig Team Biztonsági Szolgáltató Kft. LÁTOGATÓK SZÁMA: 732618