HASZNOS TANÁCSOK


Tapasztalataink szerint a napjainkban is magas arányszámban előforduló vagyon elleni bűncselekményeket, az ettől való jogos félelmet a tulajdonosok részéről nem követi gondos védekezés. A betörésből, lopásból keletkezett károk egy része az áldozatok könnyelműségével, felelőtlenségével magyarázható, de a bűncselekmények nagyobb része is elkerülhető lett volna megelőző, fokozott védekezéssel.

Személyünk, otthonunk, gépkocsink védelméről elsősorban önmagunknak kell gondoskodnunk!

Ne elégedjünk meg azzal, hogy az évtizedekkel ezelőtt felszerelt zárakat használjuk, ne várjuk tőlük azt, hogy az állandóan fejlődő "betöréstechnikával" szemben is megbízhatók legyenek.

A bűnöző keres és sajnos talál, az ügyesebbje teremt is alkalmat a bűncselekmények végrehajtására. Néha nagyon szellemesen, profi módon, igen jó taktikával és technikai felszereléssel próbálnak a lehető legkisebb kockázatot vállalva, minél nagyobb anyagi haszonhoz jutni.

Ha környezetünk és saját magunk nem készülünk fel a lehetséges támadások elhárítására (mechanikai, elektronikai eszközök alkalmazásával, biztonsági szabályok, tippek felhasználásával, stb.) ne várjuk, hogy eredményesen fel tudjuk venni a harcot a bűnözésre felkészült elkövetők ellen!

Így vagyunk tehát alanyai a tolvajok, betörők, csalók, rablók tevékenységének, méghozzá egyre gyakrabban és egyre jelentősebb anyagi kárt szenvedve.

Hogyan védhetjük meg magunkat és értékeinket eredményesen a bűnözők ellen?

Úgy, hogy aktív védekezéssel nehezítjük az ellenfél dolgát, növeljük az elkövetés kockázatát, csökkentjük annak esélyét, hogy potenciális célpontból tényleges károsultakká váljunk.

Ehhez szeretnénk minden olvasónak segítséget nyújtani.
 

Bővebben lásd a következőkben (a megtekintéshez Adobe Reader szoftver telepítése szükséges):

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg.   Minden jog fenntartva © 2006 Zornig Team Biztonsági Szolgáltató Kft. LÁTOGATÓK SZÁMA: 732628