KIKÉPZÉSRŐL


Egyedi szolgáltatásként, kulturált körülmények között iskolánk vállalja tenyésztők részére a tervezett vizsgára (AV, BH, HPO, SchH), körungra  történő bentlakásos felkészítést és vizsgáztatást!

Tanfolyamrendszerű képzéssel felkészítést vállalunk

  • engedelmes, IPO, VK, szintű vizsgákra,
  • tenyész-szemlékre,
  • Körungokra,
  • Küllem- és tenyész-kiállításokra.
A csoportos jellegű képzés során a foglalkozások az alapoktól kezdődnek, okleveles kiképzésvezető irányításával. A gyakorlatok során a teljesen kezdő kutya a gazdájával elsajátítja a pórázon szabadon végrehajtandó jármódokat, fordulatokat, ültetést, fektetést, helyben maradást. Egyszóval a kísérőkutya vizsgára történő felkészítést, ami a kulturált kutyatartás alapvető feltétele.

Játékos foglalkozás keretében támogatva van a szocializációs folyamatok lezajlása, az indokolatlan agresszió megszüntetése. 6 hónapos korig mindenfajta kutya részére kutyaóvoda programot tartunk.

Ezen alapozó foglalkozásokon szintén csoportos tevékenység keretében történik a harci ösztön kifejlesztése az őrző-védő fajtáknál. A tanfolyamon való részvételnek nem feltétele előképzettség, várunk minden lelkes kutyabarátot. Nem kötelező vizsga letétele, de a lehetőségét rendszeres vizsgaalkalmakkal biztosítjuk a tanfolyamainkon résztvevőknek.

Csoportos tanfolyamaink az alábbi időpontokban kerülnek megtartásra:

Péntek: délután 1500-tól 1700-ig
Szombat: délután 1500-tól 1700-ig

 
Tanfolyamainkon való részvétel díja:

Eseti jelleggel: 1200,-Ft/alkalom
Bérletes rendszerben: 10.000,-Ft/8+1 alkalom

 
Csoportos tanfolyamainkon túlmenően vállaljuk


  • Már vizsgával rendelkező, magasabban kvalifikált kutyák és vezetőik továbbképzését, versenyekre történő alapozását, egyedileg, az adott kutya és vezetője képességeinek megfelelő program alapján, egyedi időpontban.
  • Szakmaspecifikus szolgáltatásunk a vagyonvédelmi őrkutyák alkalmassági és teljesítményvizsgára történő felkészítése, továbbá az időszakos felmérésekre történő szintentartás biztosítása.
  • Felkészítünk továbbá a rendvédelmi szervek (Rendőrség, Határőrség) igényeinek megfelelő adottságokkal rendelkező kutyákat, szagazonosító, kábítószer- robbanóanyag-kutató szolgálati feladatok ellátására.
  • Panziószerű bentlakásos rendszerben kulturált, európai elhelyezéssel, csodálatos erdei környezetben vállaljuk mindenfajta kutyával való foglalkozást, az alapoktól a vizsgára való felkészülésig, olyan időszakban is, amikor a gazda egyéb elfoglaltsága miatt nem ér rá, vagy kikapcsolódás végett elutazik otthonából.
  • Igény esetén akár a lakókörnyezetben, telephelyen történő foglalkozásra is vállalkozunk.

A kiképzéseken való részvétel feltétele a HÁZIREND ismerete és betartása!

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg.   Minden jog fenntartva © 2006 Zornig Team Biztonsági Szolgáltató Kft. LÁTOGATÓK SZÁMA: 744753