ISKOLA


2005. május 1.-től szép erdei környezetben új kutyakiképző iskola várja az érdeklődőket Debrecenben a Sámsoni út mellett a városjelző táblától 300 méterre. A ZORNIG TEAM Kft. által alapított iskola közel 1 hektáros területen 2 tanpályán minőségi szolgáltatással képes a kutyavezetők és kutyáik magas szintű felkészítésére az alábbi területeken:

  • Tanfolyamrendszerű képzéssel felkészítés
engedelmes, IPO, VK, szintű vizsgákra,
tenyész-szemlékre,
Körungokra,
kiállításokra.
  • Már vizsgával rendelkező, magasabban kvalifikált kutyák és vezetőik továbbképzésére, versenyekre történő alapozására.

Ezen tevékenységeinket a Debrecenben működő kinológiai szervezetekkel együttműködve, a különböző rendezvényeket egyeztetve végezzük.

Iskolánk speciális szolgáltatása a vagyonvédelmi őrkutyák alkalmassági és teljesítményvizsgára történő felkészítése, továbbá az időszakos felmérésekre történő szintentartás biztosítása.

A képzések irányultságához igazodóan (személyvédő szolgálati kutya, területőrző szolgálati kutya) a szolgálatellátás helyszínén is segítséget nyújtunk a kiképzéshez.

A kiképzéseken történő részvételre egyedi, eseti jelleggel is lehetőséget biztosítunk, akár a késő esti órákban is, mivel tanpályáink térvilágító eszközökkel felszereltek.

A képzéseinken résztvevő kutyabarátok részére ingyenes előadásokat biztosítunk a kutyatartással, etetéssel, egészségvédelemmel és természetesen a kiképzéssel kapcsolatos témákban.

A TRAINER Kutyakiképző Iskola vezetője Aranykoszorús mestertenyésztő, kinológiai szakértő, teljesítménybíró. A kiképzés vezetője okleveles kiképző, akinek munkáját heti rendszerességgel Such Ferenc Aranykoszorús mesterkiképző, szakreferens segíti, támogatja.

Az iskoláról készült rövid filmet az alábbiakban tekinthetik meg:További információkért forduljanak bizalommal

Dr. Sutka Sándor iskolavezetőhöz:        06/30-9988-094
vagy Dombi István kiképzés vezetőhöz:    06/30-975-1322


A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg.   Minden jog fenntartva © 2006 Zornig Team Biztonsági Szolgáltató Kft. LÁTOGATÓK SZÁMA: 752107